Evenementen

Actueel

Wat staat er op de planning? Wanneer is het volgende Sunday Live Café en wie treedt op? Wat is de invulling van de komende feestdagen? Wanneer komt er een nieuwe menukaart? Al onze evenementen op een rijtje…

 

Paasbrunch 2024

Zondag 31 maart & maandag 1 april

Vier Pasen met een feestelijke brunch in de Peerdestal. Op zowel 1e als 2e Paasdag ben je vanaf 11.00 uur van harte welkom om te komen genieten van diverse buffetten vol heerlijke koude en warme gerechten. Ter afsluiting wordt er nog een lekker Paasdessert geserveerd.

MEER INFORMATIE OVER DE PSTL-PAASBRUNCH?

 

Sunday Live café

Zondag 3 maart 2024

Iedere eerste zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, organiseren wij het Sunday Live Café; live muziek van 15.00 tot 18.00 uur met gratis entree! Rock, blues, soul, funk en disco: alles komt voorbij tijdens de live optredens bij Sunday live Cafè. KOM SWINGEN…..

“Old Rockers never die!” Zondag 3 maart treedt de Arnhemse Blues- en Rock & Roll-partyband “BUDDY FRIENDS” op tijdens het Sunday Live Café. De vier muzikale heren hebben met hun recht-voor-z`n-raap-songs van Blues, Soul en Roll in het livecircuit een goede naam opgebouwd. Zij spelen nummers uit de jaren `60 en `70, die fors zijn omgebouwd tot herkenbare, swingende songs die met een vet rocksausje zijn overgoten. Opzwepende covers van o.a. The Rolling Stones, Beatles, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Red Devils, The Stray Cats en Dr. Feelgood. Vast in de stemming komen?