Evenementen

Actueel

Wat staat er op de planning? Wanneer is het volgende Sunday Live Café en wie treedt op? Wat is de invulling van de komende feestdagen? Wanneer komt er een nieuwe menukaart? Al onze evenementen op een rijtje…

 

Vanaf heden

Maandagen gesloten!

Helaas blijft het lastig om aan voldoende goede medewerkers te komen… Wij hebben daarom helaas moeten besluiten de deuren op de maandagen (voorlopig) dicht te houden.
Op dinsdag tot en met zondag ontvangen wij u graag vanaf 12.00 uur.
Sollicitaties zijn op maandag uiteraard wel welkom!

Sunday Live café

Het is zomerstop……!

Iedere eerste zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, organiseren wij het Sunday Live Café; live muziek van 15.00 tot 18.00 uur met gratis entree! Rock, blues, soul, funk en disco: alles komt voorbij tijdens de live optredens bij Sunday live Cafè. KOM SWINGEN…..

In de maanden mei tot en met september wordt er geen Sunday Live Café georganiseerd. En vanwege de vele festiviteiten ivm met het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden is de editie van oktober komen te vervallen. In 2023 vindt er een Sunday Live Café plaats op de volgende dagen: ZONDAG 5 NOVEMBER – ZONDAG 3 DECEMBER!

Leuke collega’s

Vacatures

Werken in een mooi bedrijf, samen met leuke collega’s en gezellige gasten. Lijkt je dat wat? Parttime of fulltime; wij kunnen wel wat handjes gebruiken!