Evenementen

Actueel

Wat staat er op de planning? Wanneer is het volgende Sunday Live Café en wie treedt op? Wat is de invulling van de komende feestdagen? Wanneer komt er een nieuwe menukaart? Al onze evenementen op een rijtje…

 

Vanaf zaterdag 22 april 

Nieuwe menukaart

Het is weer lente! Dat vraagt om frisse voorjaarsgerechten.
Ceviche van zeebaars, huisgemaakte kalfsravioli in bouillon en rosbief van gerookte ribeye zijn enkele van de nieuwe voorgerechten. Nieuwe hoofdgerechten zijn onder meer voorjaarskabeljauw, lamscurry en Zuid-Amerikaanse runder ribeye. Uiteraard ontbreken ook de asperge-gerechten niet. 

Sunday Live café

Het is zomerstop……!

Iedere eerste zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, organiseren wij het Sunday Live Café; live muziek van 15.00 tot 18.00 uur met gratis entree! Rock, blues, soul, funk en disco: alles komt voorbij tijdens de live optredens bij Sunday live Cafè. KOM SWINGEN…..

In de maanden mei tot en met september wordt er geen Sunday Live Café georganiseerd. In 2023 vindt er een Sunday Live Café plaats op de volgende dagen: ZONDAG 1 OKTOBER – ZONDAG 5 NOVEMBER – ZONDAG 3 DECEMBER!

Leuke collega’s

Vacatures

Werken in een mooi bedrijf, samen met leuke collega’s en gezellige gasten. Lijkt je dat wat? Parttime of fulltime; wij kunnen wel wat handjes gebruiken!