Evenementen

Actueel

Wat staat er op de planning? Wanneer is het volgende Sunday Live Café en wie treedt op? Wat is de invulling van de komende feestdagen? Wanneer komt er een nieuwe menukaart? Al onze evenementen op een rijtje…

 

zondag 9 april & maandag 10 april 2023

Paasbrunch

Vier Pasen met de hele familie èn een heerlijke brunch. Kom genieten van diverse buffetten vol heerlijkheden!

Sunday Live café

Zondag 2 april 2023

Iedere eerste zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, organiseren wij het Sunday Live Café; live muziek van 15.00 tot 18.00 uur met gratis entree! Rock, blues, soul, funk en disco: alles komt voorbij tijdens de live optredens bij Sunday live Cafè. KOM SWINGEN…..

Zondag 2 april 2023 is weer het eerstvolgende Sunday Live Café. Deze middag een optreden van de nieuw geformeerde coverband @ONE.
@One is een lekker bandje met supertof repertoire; herkenbaar, maar niet standaard. Ballads van o.a. Fleetwood Mec worden afgewisseld met stevige up tempo nummers van de Doobie Brothers, Clapton, Sas Jordan en nog vele anderen. Voor de meesten zullen ook een aantal nummers van Hans Vermeulen bekend zijn. Wie kent niet “The eyes of Jenny” om er maar een te noemen. 
In veel nummers is de meerstemmige zang een belangrijk element, al wordt ook een stevige gitaarsolo niet geschuwd. 

Leuke collega’s

Vacatures

Werken in een mooi bedrijf, samen met leuke collega’s en gezellige gasten. Lijkt je dat wat? Parttime of fulltime; wij kunnen wel wat handjes gebruiken!