Het zijn onzekere tijden, 1 ding is echter zeker: De feestdagen komen er aan!
Helaas ziet het er op dit moment niet naar uit dat wij met de Kerstdagen onze deuren kunnen openen. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de gaten en houden wij u op de hoogte.

Wat wel vast staat is dat u met de feestdagen thuis kunt genieten van een heerlijk PSTL-take-away-KERSTDINER! Een feestelijk 4-gangen menu met keuze uit meerdere gerechten, welke thuis eenvoudig zijn op te warmen.
Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om werknemers of familie te verrassen met het PSTL-feestdagenPAKKET; 2 flessen met heerlijke wijn èn een dinerbon voor een bedrag naar keuze. Leuk om te geven òf u zelf ermee te verwennen!

 

PSTL-take-away-KERSTDINER
Met de Kerstdagen liever "uit eten" in uw eigen huiselijke omgeving? Geniet van van een heerlijk en feestelijk 4-gangen menu met keuze uit diverse gerechten, die met veel aandacht door onze koks zijn bereid. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot en met zondag 20 december. Om optimaal van de gerechten te genieten adviseren wij u om de bestelling af te halen op de dag van het diner. Dit kan op beide Kerstdagen tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur.
De gerechten zijn eenvoudig thuis op te warmen en een beschrijving wordt bijgevoegd. Daarnaast bieden wij ook nog diverse wijnen om het Kerstdiner compleet te maken!
Dus geen boodschappen-stress, geen kook-stress, gewoon genieten van familie, vrienden èn lekker eten!

Kerstmenu
 
 

PSTL-feestdagenPAKKET
Maak uw werknemer(s), familie of vrienden blij met het PSTL-feestdagenpakket. Uit 3 verschillende landen hebben wij een witte en rode wijn geselecteerd waar wij in het restaurant graag mee werken:
Spaans wijnpakket à € 18,50
WIT - Mundo de Yuntero Verdejo-Sauvignon Blanc
ROOD - Piqueras Syrah-Monastrell Black Label

Frans wijnpakket à € 27,50
WIT - Les Combes Chardonnay Louis Germain
ROOD - Révélation Pinot Noir Badet-Clément

Italiaans wijnpakket à € 31,50
WIT - Di Lenardo Vineyards Father`s Eyes Chardonnay
ROOD - Tenuta Giuliano Montepulciano d`Abruzzo


Voeg daar een PSTL-dinerbon aan toe van € 25,00, € 50,00, € 75,00 of € 100,00 en verwen iemand met de feestdagen!
Het PSTL-feestdagenpakket kan worden besteld en afgehaald (op donderdag tot en met zondag tussen 12.00 & 19.00 uur) tot en met donderdag 24 december. In overleg kan deze ook worden bezorgd.

 
 
 
Spanje
Frankrijk
Italië