Restaurant de Peerdestal is ook de ideale lokatie voor uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, kraamfeest, zakelijke bijeenkomst of condoléance-bijeenkomst.

Een besloten ruimte is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen. De indeling van een ruimte gaat altijd in overleg met u en wordt afgestemd op het aantal personen dat u verwacht.
Uiteraard adviseren wij u ook graag over de culinaire invulling van het feest. In onze brochure vindt u suggesties van buffetten, diners, hapjes, een running dinner, lunch-mogelijkheden en een high tea. (Bijna) alles is mogelijk en ook de culinaire invulling van het feest passen wij graag aan aan uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een bitterbal of een verse oester, een satébuffetje of een culinair buffet met kreeft en oesters.

Persoonlijke aandacht

Daarnaast denken wij graag met u mee over andere zaken die bij de organisatie van een feest komen kijken. Door onze jarenlange ervaring met feesten & partijen kunnen wij u helpen aan de juiste muzikale omlijsting van het feest, kunnen wij u adviseren in de tijdsplanning, hebben wij suggesties voor overige entertainers (tafel-goochelaar, karikaturisten & gastoptredens) en denken wij graag met u mee over de aankleding van de ruimte. Wij hebben al voor veel mensen uit Ellecom, DoesburgVelpRhedenDieren en omgeving een onvergelijk feest mogen organiseren.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om uw feest of bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen!

 

Voor meer informatie over mogelijkheden en kosten kunt u hier de brochure downloaden.

Brochure

Meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend & persoonlijk gesprek?

0313 415 758