De huwelijksdag moet een van de mooiste dagen uit jullie leven worden en wij helpen daar graag aan mee. De Peerdestal is dan ook een perfecte locatie voor een bourgondisch huwelijksdiner, een knallend avondfeest, huwelijksreceptie en zelfs de ceremonie!

Onze service houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander entertainment en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past. 
Het moet een feest worden waar jullie nog met veel plezier op terug kijken.
Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een "feest op maat".

Persoonlijk gesprek

Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Jullie zouden dan een goede indruk kunnen krijgen van de sfeer van onze ruimtes en tijdens het gesprek kunnen wij al jullie persoonlijke wensen kunnen inventariseren. Aan de hand daarvan kunnen wij dan een passende offerte uitbrengen. Wij hebben voor veel mensen uit Ellecom, DoesburgVelpRhedenDieren en omgeving al een huwelijksfeest op maat mogen organiseren!

Download onze huwelijksbrochure voor onze mogelijkheden & de prijzen.

 Huwelijks-brochure

 Voorbeeld-arrangementen

Meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend & persoonlijk gesprek?

0313 415 758

Huwelijksfeest