Kom met Kerstmis culinair genieten in de Peerdestal! Op beide dagen serveren wij zowel een uitgebreid kerstbuffet als een feestelijk 4-gangen kerstmenu. Daarnaast kunt u voor 1e Kerstdag ook reserveren voor een uitgebreide kerstlunch! 


KERSTLUNCH  Ook dit jaar serveren wij op 1e Kerstdag ook een feestelijke kerstlunch in ons à la carte restaurant. U bent hiervoor welkom vanaf 12.30 uur, uw tafel blijft gereserveerd tot 16.00 uur. Het voorgerecht wordt geserveerd in buffetvorm; een uitgebreid koud buffet met diverse heerlijkheden van vis, vlees en wild.
Als hoofdgerecht heeft u de keuze uit 3 heerlijke gerechten; vis, vlees of wild. Deze gerechten worden aan tafel uitgeserveerd, evenals het feestelijke kerstdessert, een mooie afsluiting van een heerlijke kerstlunch. De prijs van deze lunch bedraagt € 44,50 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar wordt een bedrag van € 20,50 berekend en worden de gerechten in overleg geserveerd. 

KERSTDINER  Vanaf  18.00 uur bent u (in ons à la carte restaurant) van harte welkom voor het kerstdiner, u kunt echter reserveren voor het tijdstip dat u zelf wenst. Als voorgerecht wordt een feestelijke parade geserveerd van diverse vis-, vlees- en wildlekkernijen. Vervolgens heeft u een keuze uit 2 tussengerechten, 4 hoofdgerechten en een kerstdessert of kaasplateau ter afsluiting van het diner. Deze keuze hoeft u pas op de avond zelf aan ons door te geven. De kosten voor dit feestelijke 4-gangen keuzemenu bedragen € 57,50 per persoon.

KERSTBUFFET  In onze kleine en grote ruimte wordt beide kerstdagen een uitgebreid kerstbuffet geserveerd, u bent hiervoor welkom tussen 17.00 en 18.00 uur. Als voorgerecht heeft u een keuze uit 2 heerlijke soepen om vervolgens gebruik te gaan maken van alle heerlijkheden die in buffetvorm worden geserveerd. Vooraf een koud buffet met vis-, vlees- en wildgerechten. Ook bij het hoofdgerechtenbuffet wordt vis, vlees en wild geserveerd, uiteraard met passende garnituren. Ter afsluiting nog een fantastisch dessertbuffet om de avond in stijl te beëindigen. De diverse buffetten overlappen elkaar zodat u in uw eigen tempo kunt dineren. 
Naast speciale kindergerechten is er voor de kinderen ook een kinderkamer aanwezig. Zij kunnen daar kleuren, spelen of naar een tekenfilm kijken.
De prijs van het kerstbuffet bedraagt € 54,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen de helft van dit bedrag.

Reserveringen voor Kerstmis ontvangen wij graag telefonisch op 0313-415758.

 
Kerst