MAANDAG 1 JUNI HEBBEN WIJ ONZE DEUREN WEER GEOPEND! Wij vinden het erg fijn om iedereen óók onze nieuwe sfeer te laten proeven.... Wij dienen ons echter wel te houden aan de voorschriften van het RIVM en de hygiëne-voorschriften. Dit heeft ons tot de volgende maatregelen doen besluiten:

» Iedere tafel op het terras en in het restaurant wordt op 1½ meter afstand van elkaar geplaatst.
» Ook gasten uit verschillende huishoudens zullen op 1½ meter van elkaar geplaatst moeten worden. Voor een tafel met 2 personen geldt deze regel niet.
» Bij aankomst van gasten wordt er triage toegepast, dit geldt ook voor het terrasbezoek. Gasten dienen bij aankomst de handen te reinigen.
» Gasten dienen in verband met de routing de aanwijzigingen van onze medewerkers op te volgen.
» Het is toegestaan aan tafel te serveren, onze medewerkers proberen echter zo veel mogelijk de 1½ meter afstand van gasten en collega`s in acht te nemen. Wij verwachten dit ook van onze gasten.
» In verband met de hygiëne-voorschriften zullen onze medewerkers ieder half uur de handen reinigen, worden de werkplekken & toiletten ieder uur gereinigd en worden tafels, stoelen en menukaarten na ieder gebruik schoongemaakt.

Een reservering bestaand uit 4 verschillende huishoudens is mogelijk voor maximaal 4 personen! Reserveren voor meer personen is eventueel alléén telefonisch mogelijk.

RESERVEREN "AAN DE DEUR" IS OOK MOGELIJK! (AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID)

 

Het is mogelijk tot 17.00 uur online te reserveren voor dezelfde dag! Wanneer u na 17.00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u bellen met 0313-415758. Ons restaurant is gevestigd in Ellecom en prima te bereiken vanuit DoesburgVelpRheden en Dieren.