WIJ ONTVANGEN U GRAAG en uiteraard volgens de maatregelen van het RIVM en de hygiëne-voorschriften:
» Iedere tafel op het terras en in het restaurant wordt op 1½ meter afstand van elkaar geplaatst.
» Ook gasten uit verschillende huishoudens zullen op 1½ meter van elkaar geplaatst moeten worden. Voor een tafel met 2 personen geldt deze regel niet.
» Bij aankomst van gasten wordt er triage toegepast, dit geldt ook voor het terrasbezoek. Wij verzoeken u bij binnenkomst de handen te desinfecteren en zich te registreren.
» Het is toegestaan aan tafel te serveren, onze medewerkers proberen echter zo veel mogelijk de 1½ meter afstand van gasten en collega`s in acht te nemen. Wij verwachten dit ook van onze gasten.


RESERVEREN "AAN DE DEUR" IS OOK MOGELIJK! (AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID)

 

Het is mogelijk tot 17.00 uur online te reserveren voor dezelfde dag! Wanneer u na 17.00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u bellen met 0313-415758. Ons restaurant is gevestigd in Ellecom en prima te bereiken vanuit DoesburgVelpRheden en Dieren.

VANWEGE HET MAXIMUM AANTAL GASTEN VAN 30 PERSONEN PER RUIMTE DAT MOMENTEEL MAG WORDEN TOEGELATEN IS UW ONLINE RESERVERING EEN VERZOEK! WIJ LATEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK WETEN OF DE RESERVERING OOK DAADWERKELIJK KAN WORDEN AANGENOMEN!