PSTL-ACTIE

OOK IN 2018 GAAN WIJ U WEER TRAKTEREN!
Vanaf maandag 22 januari kunt u van onze 4-voor-2 actie komen genieten. Negen weken lang serveren wij een heerlijk 4-gangenmenu met 50% korting op de menuprijs.
Het voorgerecht is een feestelijke parade met diverse vegetarische en vis- & vleesgerechtjes, lekker om samen te delen. Vervolgens een kopje soep, een heerlijk hoofdgerecht en een lekker dessert ter afsluiting. In plaats van € 42,50 betaalt u slechts € 21,25 voor dit feestelijke 4-gangenmenu.

Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden:
» Deze actie geldt vanaf 3 personen, het maximum aantal personen is 8.
» De actie is alleen geldig op maandag tot en met vrijdag.
» Het zijn vaststaande menu`s, aanpassingen zijn niet mogelijk.
» De actie is enkel op reservering geldig, onder vermelding van PSTL-actie.

 
WEEK 1
van 22 januari tot en met 26 januari


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Japanse misobouillon met noodles, prei en hamreepjes
* * *
Spies met gegrild hert en kastanje-cranberry risotto
* * *
Tom`s sinaasappel-meringue taartje met sereh-saus


WEEK 3
van 5 februari
tot en met 9 februari
vrijdag 9 februari is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Italiaanse tomatensoep met tapenade-scrocchi
* * *
Gegrilde kalfs-ribeye met zwarte knoflook-uienpuree en saliesaus
* * *
Dessert van onze leerling Sam!


WEEK 5
van 19 februari tot en met 23 februari


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige doperwtensoep met geitenkaas
* * *
Gebakken eendenborstfilet met bosbessen-appelstroopsaus
* * *
Limoncello-mousse met gekarameliseerde ananas en citroenijs


WEEK 7
van 5 maart 
tot en met 9 maart
vrijdag 9 maart is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtromige paprikasoep met uitgebakken spekjes
* * *
Graankalfbiefstuk en Albacore tonijn met basilicum-mayonaise
* * *
2-kleuren chocolademousse met frambozensaus en pecannotenijs


WEEK 9
van 19 maart tot en met 23 maart


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtromige spinaziesoep met feta
* * *
Oosters gemarineerde zalmfilet met een shiitakensaus
* * *
Green velvet-taart met witte chocolade-schots en pistache-roomijs 
 
WEEK 2
van 29 januari tot en met 2 februari

vrijdag 2 februari is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige pompoensoep met reepjes gerookte kip
* * *
Stoofpotje van wild zwijn met aardappelmousseline en pastinaak
* * *
Crème brûlée van appel en kaneel met apfelkorn-marshmallow


WEEK 4
van 12 februari tot en met 16 februari

vrijdag 16 februari is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtgebonden bospaddenstoelensoep met paddenstoelen
* * *
Ossenhaas-spies met chimichurri-kruiden en rosevalaardappeltjes
* * *
Kurkuma-cake met vijgen en banaan en vanille-roomijs


WEEK 6
van 26 februari tot en met 2 maart


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Kerrie-kokossoep met reepjes kippendij
* * *
Gestoofde Livar-sukade met tagliatelle en oreganosaus
* * *
Panna cotta van saffraan en passievrucht met mango-salsa


WEEK 8
van 12 maart tot en met 16 maart


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes
* * *
Gebakken scharrelkipfilet met boerengroenten en knoflooksaus
* * *
Amerikaanse peanut butter cheesecake met lemon curd en vanille-roomijs
 

DUS WIJ GAAN U TRAKTEREN, MAAR WIE GAAT U TRAKTEREN...?