PSTL-ACTIE

OOK IN 2020 GAAN WIJ U WEER TRAKTEREN!
Vanaf maandag 6 januari kunt u van onze 4-voor-2 actie komen genieten. In ons à la carte restaurant serveren wij een heerlijk 4-gangenmenu met 50% korting op de menuprijs.
Het voorgerecht is een feestelijke parade met diverse vegetarische en vis- & vleesgerechtjes, lekker om samen te delen. Vervolgens een kopje soep, een heerlijk hoofdgerecht en een lekker dessert ter afsluiting. In plaats van € 44,50 betaalt u slechts € 22,25 voor dit feestelijke 4-gangenmenu.

MAAR WIJ GAAN DE PEERDESTAL OOK GRONDIG RESTYLEN!
Daarom maar 5 weken actie in plaats van 9 weken, om te beginnen....


Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden:
» Deze actie geldt vanaf 3 personen, het maximum aantal personen is 8.
» De actie is alleen geldig op maandag tot en met vrijdag.
» De actie is enkel op reservering geldig, onder vermelding van PSTL-actie.

 
HET VOORGERECHT IS
EEN FEESTELIJKE PARADE
MET DIVERSE
HEERLIJKE GERECHTJES
VAN VIS & VLEES





WEEK 2
van 13 januari
tot en met 17 januari 2020
Vrijdag 17 januari is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtgebonden bospaddenstoelensoep
* * *
Ossenhaasspies van de grill met
barbecuesaus
* * *
Crème brûlée van kokos en
citroengras met lychee-sorbet



WEEK 4
van 27 januari tot en met 31 januari 2020

Vrijdag 31 januari is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Thaise curry-kokossoep met gerookte kip
* * *
Tamme eendenborstfilet met rode wijn-
honingsaus
* * *
Bananen-toffeetaartje met chocolade-
roomijs
 
 
WEEK 1
van 6 januari tot en met 10 januari 2020

Vrijdag 10 januari is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Turkse pompoensoep met wildham
* * *
Marokkaanse stoofschotel van hert met een
stoofpeer 
* * *
Crème caramel met mango, stroopwafel
en vanille-roomijs



WEEK 3
van 20 januari tot en met 24 januari 2020

Vrijdag 24 januari is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Italiaanse tomatensoep met tapenade-scrocchi
* * *
"À la minute" gerookte zwijnshaas  met gember-
wortelsaus
* * *
Dessert van onze leerling DAAN!



WEEK 5
van 3 februari tot en met 7 februari 2020

Vrijdag 7 februari is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Courgettesoep met reepjes gerookte zalm
* * *
Kalfsribeye met zoete aardappelpuree
en dragonsaus
* * *
Huisgemaakte tiramisu met vanille-
roomijs
 

DUS WIJ GAAN U TRAKTEREN, MAAR WIE GAAT U TRAKTEREN...?