PSTL-ACTIE

OOK IN 2019 GAAN WIJ U WEER TRAKTEREN!
Vanaf maandag 21 januari kunt u van onze 4-voor-2 actie komen genieten. Negen weken lang serveren wij een heerlijk 4-gangenmenu met 50% korting op de menuprijs.
Het voorgerecht is een feestelijke parade met diverse vegetarische en vis- & vleesgerechtjes, lekker om samen te delen. Vervolgens een kopje soep, een heerlijk hoofdgerecht en een lekker dessert ter afsluiting. In plaats van € 44,50 betaalt u slechts € 22,25 voor dit feestelijke 4-gangenmenu.

Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden:
» Deze actie geldt vanaf 3 personen, het maximum aantal personen is 8.
» De actie is alleen geldig op maandag tot en met vrijdag.
» Het zijn vaststaande menu`s, aanpassingen zijn niet mogelijk.
» De actie is enkel op reservering geldig, onder vermelding van PSTL-actie.

 
WEEK 1
van 21 januari tot en met 25 januari

Dinsdag 22 januari, donderdag 24 januari en vrijdag 25 januari zijn inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtgebonden preisoep met truffelroom
* * *
Ossenhaas-spies met gerookte bbq-saus
* * *
Limoncello-bavarois met mascarponemousse en limoensorbetijs


WEEK 3
van 4 februari
tot en met 8 februari
Vrijdag 8 februari is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige vissoep met saffraan en gerookte zalm
* * *
Gegrilde kalfs-ribeye met karamel-knoflooksaus
* * *
Dessert van onze leerlingen Job & Daan!


WEEK 5
van 18 februari tot en met 22 februari

Vrijdag 22 februari is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
"Vergeten groente"soep met walnoten en gerookte kip
* * *
Gebakken eendenborstfilet met appel-dashisaus
* * *
Mascarponemousse met gekarameliseerde peer en straciatella-ijs


WEEK 7
van 4 maart 
tot en met 8 maart
Vrijdag 8 maart is inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Italiaanse tomatensoep met tapenade-scrocchi
* * *
Sukade van het Livar kloostervarken met grove mosterdsaus
* * *
Bitterbal van chocolademousse met vanillesaus en frambozenijs


WEEK 9
van 18 maart tot en met 22 maart

Dinsdag 19 maart en vrijdag 22 maart zijn inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Lichtromige doperwtensoep met geitenkaas
* * *
Gegrild graankalfbiefstukje met bulgur en Calvados-stroop
* * *
Huisgemaakte tiramisu met vanille-roomijs 
 
WEEK 2
van 28 januari tot en met 1 februari

Donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari zijn inmiddels volgeboekt!


Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige pompoensoep met feta en bieslook
* * *
Ribroast van engels lam met groene kruiden-tapenade 
* * *
Crème brûlée van koffie en kardemom met cappuccino-ijs


WEEK 4
van 11 februari tot en met 15 februari

Woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 februari zijn inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Romige bospaddenstoelensoep met champignons
* * *
Rendang van rundvlees met basmatirijst en sperzieboontjes
* * *
Chocolademousse met Bastogne-ijs bitterbal


WEEK 6
van 25 februari tot en met 1 maart

Woensdag 27 februari en vrijdag 1 maart zijn inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Thaise curry-kokossoep met jumbo-garnalen
* * *
Lamsbiefstuk op lage temperatuur gegaard, met oreganosaus
* * *
Tom`s sinaasappel-meringuetaartje met bloedsinaasappelijs


WEEK 8
van 11 maart tot en met 15 maart

Vrijdag 15 maart is inmiddels volgeboekt!

Feestelijke parade van diverse voorgerechtjes
* * *
Aubergine-knoflooksoep met uitgebakken spekjes
* * *
Gebakken scharrelkipfilet gevuld met shiitake-gehakt met dragonsaus
* * *
Churros met warme chocoladesaus en espresso-roomijs
 

DUS WIJ GAAN U TRAKTEREN, MAAR WIE GAAT U TRAKTEREN...?