LEKKER met korting ETEN!

Met onze PSTL-kortingskaart kunt u voortaan dineren met 5% korting op uw totaalrekening! Voor deze persoonlijke PSTL-pas vragen wij een vergoeding van € 3,50. Bij al uw bezoeken aan ons à la carte restaurant ontvangt u dan voor iedere bestede euro 1 punt. 500 van deze punten vertegenwoordigen een waarde van € 25,00 die u weer als korting kunt verzilveren bij een volgend bezoek.
Vraag onze bedieningsmedewerkers naar uw eigen pas!

 
Check het saldo
 

De saldo-checker geeft het gespaarde bedrag in euro`s aan dat op uw kortingspas is bijgeschreven. Een bedrag van € 500,00 geeft een korting van € 25,00.


VOORWAARDEN PSTL PAS

  1. De PSTL-PAS is een persoonsgebonden pas, die geregistreerd staat op naam en adres van de pashouder. Deze pas is niet overdraagbaar op derden.
  2. Uw gegevens worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden vertrouwelijk en volgens de wet behandeld. Bij correspondentie worden uw laatst opgegeven gegevens gebruikt. Bij verandering van deze gegevens worden wij graag schriftelijk of per e-mail op de hoogte gesteld.
  3. Na betaling van € 3,50 is deze pas uw eigendom en spaart u gedurende uw bezoeken aan ons à la carte restaurant punten. Voor iedere betaalde euro ontvangt u 1 punt. De gespaarde punten kunnen bij een volgend bezoek worden verzilverd in een veelvoud van 100 punten, met een minimum van 500 punten. 500 punten vertegenwoordigen een waarde van € 25,00. Dit wordt dan als korting in mindering gebracht bij een volgend bezoek.
  4. Bij verlies of diefstal van een pas, wordt voor een nieuwe pas € 2,50 berekend. Uw gespaarde punten worden dan overgezet en uw oude pas wordt geblokkeerd.
  5. De Peerdestal behoudt zich het recht voor dit spaarsysteem te beëindigen. De pashouders zullen hiervan op de hoogte worden gebracht. Vanaf dat moment kunnen de gespaarde punten nog worden verzilverd gedurende 3 maanden.
  6. Zowel de pas als de gespaarde punten kunnen niet tegen kontant geld worden ingeleverd.
  7. Punten kunnen worden gespaard bij bezoeken aan ons à la carte restaurant, zowel met lunch als diner. Punten worden NIET vergeven bij speciale acties of activiteiten zoals het jaarlijks wildfeest, de paasbrunch of het kerstdiner. Bij deze gelegenheden kunt u de gespaarde punten wel verzilveren.
  8. Het maximum-bedrag waarover punten kunnen worden uitgekeerd bedraagt € 750,00 per bezoek.
  9. Per rekening kunnen er op één pas punten worden uitgekeerd.
  10. Alléén bij het afrekenen is bijschrijving van de punten mogelijk. Bijschrijving achteraf is niet mogelijk.