Restaurant Dieren

Ons restaurant bij Dieren is de ideale plek om uitgebreid te gaan dineren, voor een goed kop koffie of om gezellig te gaan lunchen. Het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur. In onze keuken worden dagelijks herkenbare, eigentijdse gerechten bereid met eerlijke en verse producten. De gerechten worden met liefde en passie bereid en geserveerd. Bourgondisch genieten doet u bij restaurant De Peerdestal nabij Dieren.

Smaakvolle gerechten

Ons restaurant dichtbij Dieren heeft een uitgebreide menukaart. Bij ons kunt u genieten van diverse seizoensgerechten en traditionele lunchgerechten zoals een broodje kroket, frisse salade of uitsmijter. Zin in iets zoets? Kijk eens naar onze high tea! Geniet van heerlijke huisgemaakte taarten en lekkernijen. Voor gezelschappen vanaf 25 personen bieden wij een high tea in buffetvorm in een besloten ruimte. Benieuwd naar welke gerechten er op onze kaart staan? Bekijk de menukaart of lunchkaart van ons restaurant nabij Dieren eenvoudig online.

Restaurant Dieren De Peerdestal
Peerdestal Restaurant Dieren

Makkelijk te bereiken

Ons restaurant vlakbij Dieren aan de Zutphensestraatweg 50 in Ellecom (gemeente Rheden). Van heuvels, bossen, heidevelden en beken van de Veluwezoom tot de IJsselvallei, natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het schitterende natuurgebied in de provincie Gelderland nodigt uit tot uren fiets- of wandelplezier. Leuk om te combineren met een bezoek aan ons bourgondische restaurant. Ons restaurant nabij Dieren, DoesburgEllecomRhedenVelpDuiven en 
Arnhem is 7 dagen per week vanaf 12:00 uur geopend. is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Bovendien is ons zonnige terras een fantastische plek om buiten te genieten van een hapje en/of drankje.

Reserveren bij ons restaurant bij Dieren?

Van ontbijt tot diner en van bedrijfsfeest tot bruiloft, ons restaurant nabij Dieren is uitermate geschikt voor iedere gelegenheid. Mocht u speciale wensen hebben dan denken wij graag met u mee. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0313 415 758 of een e-mail te sturen naar info@depeerdestal.nl. Wilt u graag direct reserveren? Tot 17:00 uur is het mogelijk online te reserveren voor dezelfde dag. Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde dag wilt reserveren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Graag tot ziens in ons restaurant nabij Dieren!

Lunchkaart

Menukaart

 

Wijnkaart