Voor de 7de keer wordt het benefiet diner van Stichting Sari georganiseerd bij Restaurant de Peerdestal. Dit zal plaatsvinden op maandag 27 januari 2020.

Stichting Sari heeft als doel het bevorderen van de ontwikkeling van kansarme kinderen in de regio India, door het verzamelen van gelden die worden gebruikt door lokale organisaties.

Vanaf 2004 heeft Gerard Helmink zakelijke reizen naar India gemaakt en vervolgens prive met zijn vrouw Alei Helmink. Tijdens deze reizen, werden ze geconfronteerd met de enorme armoede en ontstond het idee om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kansarme mensen en met name kinderen. In 2007 is de Stichting SARI opgericht om dit te verwezenlijken.

Een van de projecten is het jaarlijks benefiet diner. Geniet van een heerlijk Indiaas buffet van de Kohinoor of India, sfeervolle Indiase live muziek en het Rad van Avontuur met mooie prijzen!

Zoals gebruikelijk gaat ook dit jaar 100% van de opbrengst van de avond naar een project. Dit jaar richt de Benefietavond zich op inzamelen van donaties ten behoeve van een schoolbus voor de Siragu school voor straatkinderen in Zuid India!

Aanvang:  19.30 uur, inloop vanaf 18.30 (vooraf reserveren!)

Prijs:         € 35 per persoon, inclusief welkomstdrankje

Reserveren:  via stichtingsari@gmail.com of 06-22415328

Donaties zijn altijd welkom: NL28 ABNA 0484390120

 
diner