SUNDAY LIVE CAFÉ

SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Het eerste Sunday Live Café na de zomerstop zit erop. Het optreden van Fried Chicken was een groot succes en werd ontzettend druk bezocht...
Op zondag 3 november is het de beurt aan "BOOGIE NIGHTS BAND"!

Energieke Funky en Disco muziek, daar staat Boogie Nights voor. Met een blazersselectie en maar liefst 3 vocalisten brengt deze band de vetste funky en disco hits van vroeger en nu. In 2018 won Boogie Nights de band-wedstrijd "De Battle of the Bands: De Liemers" en speelde het op festival Eierpop en diverse andere podia waaronder Podium Gorcum. Boogie Nights is een show voor oud en jong, de muzikale en gedreven bandleden zorgen voor een optreden vol muziek van nummers uit de seventies tot nu!

Vast in de stemming komen....?


Noteer ook vast de volgende data & bands....
Zondag 1 december 2019   "MAD LEE" Rock & Blues Classics
Zondag 5 januari 2020   "BRAND NEW BAG"  The Hottest Soul in Town

 

Boogie Nights
Sunday Live Café
 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

>
 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, Doesburg, Velp, Rheden, Dieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.