EINDELIJK! We kunnen weer... SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Na een gedwongen pauze van bijna anderhalf jaar is het weer zo ver: ZONDAG 7 NOVEMBER is het weer tijd voor het Sunday Live Café. En deze middag gaan we rocken.....!

 

Acht muzikanten brengen die middag een tribute aan de grootste Rock`n'Roll Junkie uit de historie van de Nederlandse muziek: Herman Brood!
Onder de naam "Code Brood" brengt Michel Peters, geflankeerd door zijn eigen Doreens Lisz en Judith , deze legende uit de historie van de Nederlandse muziek weer tot leven. Daarbij ondersteund door 4 muzikanten uit de Skid Row van de Wageningse muziekscene, die zelf in hun late tienerjaren nog menigmaal op de brommer zijn geklommen om full speed naar weer een concert van de legendarische Hot Shot Show Performer te gaan kijken.
Omdat het bandgeluid nóg vetter wordt door Hanneke`s sax gelooft Code Brood nog steeds dat ze kan winnen, en gaat de band die onuitwisbare indrukken van toen op u -als publiek- over brengen.
En om het feest nog even compleet te maken: voor de pauze brengt de band een ode aan de grootste band uit de internationale rock-historie: The Rolling Stones. In een soepele set, die ze ook al eerder lieten zien op Woetstok Wageningen en het Bevrijdingsfestival 2018, komt het repertoire van deze legendarische band aan bod. Waardoor u dus in één middag het beste uit de nationale èn internationale rock-historie kunt meemaken! 
Dus dames: toepeer uw haar & heren: haal uw strakke zwarte leren broek uit het vet..... We keren weer even terug naar de late jaren zeventig en houden we van elkaar zoals we van onszelf houden.... So be there! 

Noteer ook vast de volgende data:
Zondag 5 december  »  Five Long Years Band
Zondag 2 januari       »  Brand New Bag

 
 
Sunday live cafe
Code Brood

 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, DoesburgVelpRhedenDieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.