SUNDAY LIVE CAFÉ

SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Het eerstvolgende Sunday Live Café staat gepland op zondag 3 maart 2019.
Die middag wordt de muzikale invulling verzorgd door Discover
Een ervaren 5-mans coverband met alleen maar `all time party classics' op het repertoire! Discover zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer op ieder feest met soul, disco en funk classics van de jaren `70 tot nu. En af en toe een ballad om even bij te komen en je partner lekker vast te houden. Denk o.a. aan songs van Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, Chic, Al Green, Ed Sheeran, Aretha Franklin, Michael Jackson, The Commodores, Ilse de Lange, Anouk, KC & The Sunshine Band, Santana en nog veel meer....... 

 

 
Discover
 

Het Sunday Live Café vindt (met uitzondering van de vakantieperiode) iedere 1e zondag van de maand plaats van 15.00 tot 18.00 uur. De optredens zijn vrij toegankelijk, drankje & hapje zijn voor eigen rekening.

Noteer ook vast de volgende datum:
Zondag 7 april 2019 met een optreden van 'ROOTS 66 REVISITED'

Sunday Live Café
 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

>
 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, Doesburg, Velp, Rheden, Dieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.