SUNDAY LIVE CAFÉ

SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Traditiegetrouw begint het Sunday Live Café het nieuwe jaar met een optreden van de "The Hottest Band in Town". Ook in 2018 is dat niet anders en zal BRAND NEW BAG weer een spetterend optreden verzorgen op zondagmiddag 7 januari

Al vanaf de start in 2008 speelt deze band iedere zaal plat!
Met de warme, krachtige stem van dee leading lady, de professionele soulvolle zangstem van de leadzanger, de swingende backing vocals, de retestrakke ritme sectie en een te gekke blazers sectie staat Brand New Bag garant voor een geweldig swingende soulmiddag. 

Oude soulklassiekers van Aretha Franklin, Sam & Dave, Otis Redding en James Brown komen weer tot leven. Maar ook hedendaagse soul van onder meer Joss Stone en Amy Winehouse worden door Brand New Bag op originele wijze neergezet.

De twaalf man/vrouw sterke formatie geniet inmiddels ook landelijke bekendheid door gastoptredens van gerenommeerde soulzangers zoals Spooky (van Spooky & Sue), Louis Windzak (bekend als de Nederlandse Otis Redding), Denise Jannah (Blue Note jazz zangeres) en Floor Kraaijvanger (Etta James Experience).

 
Brand New Bag
Sunday Live Café
 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

>
 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, Doesburg, Velp, Rheden, Dieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.