SUNDAY LIVE CAFÉ

SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Zondag 7 oktober werd het 5e seizoen Sunday Live Café op feestelijke wijze geopend met een optreden van "The Jibs". Dit optreden werd erg druk bezocht en velen hebben genoten van "de schatbewaarders van de sixtiesrock"!

Zondag 4 november is het de beurt aan "SoulXtension". Een soulful, swingend collectief dat garant staat voor charme, ongepolijst topentertainment en meer....

 
The Jibs
 

Het Sunday Live Café vindt (met uitzondering van de vakantieperiode) iedere 1e zondag van de maand plaats van 15.00 tot 18.00 uur. De optredens zijn vrij toegankelijk, drankje & hapje zijn voor eigen rekening.

Noteer ook vast de volgende data:
Zondag 2 december 2018.
Zondag 6 januari, zondag 3 februari, zondag 3 maart &
(waarschijnlijk) zondag 7 april 2019

Sunday Live Café
 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

>
 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, Doesburg, Velp, Rheden, Dieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.