SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

Het Sunday Live Café van 5 april is afgelast vanwege het corona-virus. Meer informatie over een nieuwe datum volgt nog!

ZONDAG 5 APRIL vindt het eerstvolgende SUNDAY LIVE CAFÉ plaats.
Onder de naam "Code Brood" brengt Michel Peters, geflankeerd door zijn eigen Doreens Lisz en Judith, de grootste Rock-'n-Roll Junkie uit de historie van de Nederlandse muziek, weer tot leven. Daarbij ondersteund door 5 muzikanten uit de Skid Row van de Wageningse muziekscene, die zelf in hun late tienerjaren nog menigmaal op de brommer zijn geklommen om full speed naar weer een concert van de legendarische Hot Shot Show Performer te gaan kijken. En omdat zij nog steeds geloven dat ze kunnen winnen, gaat Code Brood die onuitwisbare indrukken van toen op u -als publiek- overbrengen. Dus dames: toepeer uw haar, en heren: haal uw strakke zwarte leren broek uit het vet! Op zondag 5 april keren we weer even terug naar de late jaren zeventig, en houden we van elkaar zoals we van onszelf houden...... So be there!

Het tweede deel van de middag zal Michel Peters nummers van The Stones ten gehore brengen.

 
Code Brood
Sunday live cafe

 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, DoesburgVelpRhedenDieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.