SUNDAY LIVE CAFÉ

iedere 1e zondag van de maand.....

Met uitzondering van de zomermaanden organiseren wij iedere eerste zondag van de maand het "Sunday Live Café". Kom genieten van een hapje, een drankje maar bovenal een spetterend muzikaal optreden van een live orkest en een hoop gezelligheid! De optredens vinden plaats van 15.00 tot 18.00 uur en de entree is gratis.

 

Zondag 5 december staat het volgende Sunday Live Café weer gepland. Deze middag met een optreden van "FLY". 
HELAAS HEBBEN WIJ DE OPTREDENS VAN 5 DECEMBER EN 2 JANUARI MOETEN CANCELEN VANWEGE DE MAATREGELEN.

De Nederlandse bluesband Five Long Years is opgericht door een stel veteranen uit de Gelderse bluesscene. De band beschikt over een duidelijk herkenbare eigen stijl en sound. Door de breedte van het repertoire wordt vrijwel iedere bluesliefhebber (en vaak ook niet bluesliefhebber) geraakt. Het gevarieerder repertoire bestaat o.a. uit nummers van Joe Bonamassa, Jimi Hendrix tot BB King.
De virtuoze gitaarsolo`s van Tom Pegels, de strakke basis van de rhythm-twins Klaas van der Veer (bas) en Willem van der Aa (drums), de ondersteunende tapijten van keyboardspeler Hans-Heinrich Glockner en de perfecte chemie tussen de zanger(s) Vincent Roerdink en Lucia Bokken maken deze band tot een must-see!

VAST IN DE STEMMING KOMEN?

Zondag 2 januari       »  Brand New Bag

 
 
Sunday live cafe
FLY

 

Het Sunday Live Café
wordt mede mogelijk gemaakt
 door HPA Productie & Advies

 

Sfeerimpressie Sunday Live Café

Veel mensen uit Ellecom, DoesburgVelpRhedenDieren en omgeving bezoeken ons Sunday Live Café. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Sunday Live Café.