Zolang wij de deuren van ons gerestylde restaurant niet kunnen openen, bieden wij u de mogelijkheid om thuis te genieten van enkele van onze gerechten. Ook kunt u ons in deze roerige tijd steunen door het kopen van een of meerdere dinerbonnen.

TAKE-AWAY
Geniet thuis van onze heerlijke soepen, de wereldvermaarde carpaccio of een lekker hoofdgerecht. De soepen en hoofdgerechten zijn eenvoudig op te warmen. Wij bieden deze take-away gerechten aan van donderdag tot en met zondag. HET IS DUS NIET MOGELIJK OM VOOR MAANDAG, DINSDAG OF WOENSDAG EEN BESTELLING TE PLAATSEN. U kunt uw bestelling via het bestelformulier voor dezelfde dag plaatsen tot uiterlijk 16.00 uur of voor een andere dag. De bestelling kan dan worden afgehaald en afgerekend (alléén per pin) tussen 16.00 en 19.00 uur.
ONDERSTAANDE GERECHTEN KUNNEN WORDEN BESTELD VOOR DONDERDAG 9 APRIL TOT EN MET ZATERDAG 11 APRIL.
IN VERBAND MET ONZE BESTELLINGEN EN VOORBEREIDINGEN KUNNEN WIJ GEEN BESTELLINGEN VOOR PASEN MEER AANNEMEN!


DINERBON-ACTIE

Of steun ons door het bestellen van een of meerdere dinerbonnen. In ruil voor deze steun geven wij u per dinerbon
€ 20,00 kado! Voor € 80,00 krijgt u een dinerbon toegestuurd ter waarde van € 100,00. U kunt dan in betere tijden weer komen genieten van onze vertrouwde gerechten maar dan in een heel nieuwe sfeer! 

» Er worden enkel dinerbonnen van € 100,00 uitgegeven voor het bedrag van € 80,00.
» Er wordt geen kontant geld retour gegeven.
» De dinerbonnen zijn enkel geldig in het à la carte restaurant en zijn niet te verzilveren bij feesten & partijen en speciale gelegenheden zoals de Paasbrunch, PSTL-actie, wildfeest en Kerstmis.
» Uiteraard zijn meerdere bonnen per persoon te bestellen.

 

BESTELFORMULIER AFHAAL-GERECHTEN

Paasmenu
 

BESTELFORMULIER DINERBON-ACTIE

 
Grote Ruimte