Bent u op zoek naar een prachtige en landelijke trouwlocatie nabij Arnhem? Op slechts een kwartier rijden vindt u onze romantische trouwlocatie De Peerdestal. Onze feestlocatie ligt heerlijk in de natuur en wordt omringd door mooie binnentuinen. Ons ervaren team regelt bovendien alles tot in de puntjes voor u. Kortom, alles voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Trouwlocatie
 
Reserveer online
 

Een huwelijksfeest volledig naar jullie wensen

Restaurant en feestlocatie De Peerdestal biedt alle mogelijkheden onder één dak. Zowel de receptie, de ceremonie, het diner en het huwelijksfeest kunnen bij ons gehouden worden. Onze kleine ruimte De Roosterplaats is dankzij zijn warme en bourgondische uitstraling uitermate geschikt voor intieme feesten en partijen tot 80 personen. De ruimte beschikt over een eigen bar, een openhaard en een ommuurde binnentuin. Deze is bovendien deels overdekt zodat onze trouwlocatie bij zowel mooi als minder mooi weer geschikt is. Grotere gezelschappen tot 200 personen kunnen terecht in onze grote ruimte De Stal. Ook deze ruimte beschikt over een eigen ommuurde binnentuin, een bar en maar liefst 2 openhaarden waar een romantisch vuurtje kan branden. Om volledig aan jullie wensen te kunnen voldoen, bespreken wij graag de inhoud de inhoud van jullie bijzondere dag. Wij denken graag mee over de planning, aankleding en muziek. Kies voor trouwlocatie De Peerdestal om een onvergetelijke dag te beleven!

Wat je moet weten over onze trouwlocatie in Ellecom

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en landelijke trouwlocatie, overweegt u hopelijk De Peerdestal. Wij zetten onze voordelen vast op een rij voor u: Op onze trouwlocatie vindt u alles onder één dak: receptie, ceremonie, diner én feest Geschikt vanaf 30 tot 200 personen Geheel zoals u het wenst Smaakvolle en bourgondische gerechten Op steenworp afstand van Arnhem, Doesburg, Rheden, Velp, Duiven en Dieren Onze trouwlocatie is voor uw gasten goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Uw trouwlocatie bezichtigen?

Wilt u ook een droomhuwelijk op onze trouwlocatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom eens langs om onze ongekende gastvrijheid te beleven. U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0) 313 415 758. Uw e-mail kunt u richten aan info@peerdestal.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Ellecom om onze gezellige en sfeervolle zalen te bekijken en de mogelijkheden van uw trouwlocatie te bespreken.