Trouwlocatie Ellecom

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen. Misschien wel één van de mooiste dagen ujullie leven. Een dag waarop je samen met familie en vrienden samen bent om jullie liefde te vieren. Maar hebt u al een trouwlocatie gevonden? Of u nu voor een intiem of een uitbundig feest gaat, wij bieden u de perfecte trouwlocatie in Ellecom. Bij De Peerdestal kunt u genieten van deze prachtige dag. Lees hieronder onze mogelijkheden.

Prachtige trouwlocatie in Ellecom

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen. Misschien wel één van de mooiste dagen uit jullie leven. Een dag waarop je samen met familie en vrienden samen bent om jullie liefde te vieren. Maar hebt u al een trouwlocatie gevonden? Of u nu voor een intiem of een uitbundig feest gaat, wij bieden u de perfecte trouwlocatie in Ellecom. Bij De Peerdestal kunt u genieten van deze prachtige dag. Lees hieronder onze mogelijkheden.

Restaurant Dieren De Peerdestal
Peerdestal Restaurant Dieren

Geef elkaar het jawoord bij De Peerdestal

Bent u op zoek naar een feest- en trouwlocatie in één? Dan bent u bij de Peerdestal aan het goede adres. Sinds 2011 zijn wij dé trouwlocatie van Ellecom. Bij ons kunt u zowel het jawoord geven als het feest. Handig voor u en uw gasten. Onze sfeervolle trouwlocatie in Ellecom is helemaal klaar om u te ontvangen. Bent u dat ook?

De voordelen van onze trouwlocatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze trouwlocatie in Ellecom u te bieden heeft? Heel begrijpelijk. U wilt een dag om samen met uw gasten nooit meer te vergeten. Daarom hebben wij voor u de voordelen van onze trouwlocatie in Ellecom opgesomd: Met liefde bereide verse en seizoensgebonden gerechten Een sfeervolle locatie Uitstekende gratis parkeervoorziening Zalen voor grote en kleine groepen Zalen met o.a. een eigen bar, ommuurde binnentuin en openhaard Uitgebreide mogelijkheid voor entertainment Unieke trouwlocatie in de omgeving van Ellecom U hebt bij ons de keuze uit verschillende zalen. Bekijk op onze website de uitgebreide mogelijkheden!

Alles voor de perfecte trouwdag

Onze gedreven en ervaren medewerkers doen er alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Alles moet kloppen zoals vooraf besproken. Bij De Peerdestal kunt u een uitstekende service verwachten. Wij denken bijvoorbeeld graag mee over de aankleding van uw zaal. Want alleen zo is uw feest compleet. Zoals u kunt lezen zijn onze mogelijkheden eindeloos bij onze trouwlocatie in Ellecom.

Breng vooraf een bezoek aan onze trouwlocatie in Ellecom

Voordat jullie elkaar het jawoord geven, wil je er zeker van zijn dat alles gaat zoals je wil. Het is immers jullie grote dag. Kom daarom eerst geheel vrijblijvend langs bij onze trouwlocatie in Ellecom. We bespreken samen uw wensen en kunnen dan gelijk de mogelijkheden laten zien. Zo weet u zeker dat u niks aan het toeval overlaat. Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0313-415758 of een e-mail te sturen naar info@peerdestal.nl. Zien wij jullie binnenkort bij onze prachtige trouwlocatie in Ellecom (vlakbij DierenRhedenDoesburgVelpDuiven en Arnhem).

 

 

Lunchkaart

Menukaart

 

Wijnkaart