WILDWEEKEND 2018

 

Zaterdag 10 november en zondag 11 november 2018 is het zo ver! De Peerdestal wordt dan weer in herfstsferen gebracht voor het jaarlijks wildweekend. Een culinair feest in het teken van de herfst met brandende open haarden, de meest uitgebreide (wild)buffetten, sfeervolle live muziek en verschillende -met zorg gekozen- wijnen en speciaalbieren.

Alle vertrouwde ingrediënten van voorgaande edities ontbreken ook dit jaar niet. Zoals een warm welkom met een heerlijk welkomstdrankje en een lekkere amuse. Daarna tijd voor het "echte werk": vanaf diverse marktkraampjes worden er verschillende buffetten geserveerd.
Om te beginnen een voorgerechtenbuffet met vis, vlees en wild en een soepenbuffet met 3 soorten soep en passende garnituren. Als hoofdgerecht diverse wildspecialiteiten als fazant, wilde eend, hert en wildzwijn, geserveerd met meerdere groente- en aardappelgarnituren, passend bij de tijd van het jaar. Vervolgens een uitgebreid plateau met mooie kazen waarbij de Port uiteraard ook niet ontbreekt en -als klap op de vuurpijl- een eindeloos, overheerlijk dessertbuffet.

Bij lekker eten hoort natuurlijk ook lekker drinken! In de bierbar worden diverse bieren van Bronckhorster Brouwerij geserveerd en de liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het wijnbuffet. In samenwerking met wijnhandel Appeldoorn uit Velp worden daar meerdere, bijzondere witte, rosé en rode wijnen aangeboden. U kunt de vinologen om advies vragen, alle wijnen proeven en uw favoriete wijn kiezen.

Ook dit jaar is de muzikale omlijsting van het feest weer in handen van zanger/gitarist Sonny Griffin. Zijn warme klanken zorgen voor de perfecte (achtergrond)muziek en wellicht ook nog voor een spontaan feestje aan het eind.

Op zaterdag 10 november vindt het wildfeest plaats van 18.00 tot 23.00 uur.
Op zondag 11 november vindt het feest plaats van 16.00 tot 21.00 uur.

De kosten voor dit geweldige festijn bedragen slechts € 74,50 all-in! Voor dit bedrag kunt u dus de gehele middag / avond naar hartelust eten & drinken.

Op beide dagen is het wildfeest inmiddels helemaal volgeboekt, u kunt echter altijd even bellen of er een annulering is geweest!

Sonny Griffin
Wildfeest2017
Wijnbuffet

Sfeerimpressie wildweekend 2017

 
Wildweekend 2018