Restaurant Rheden

Culinair genieten, dat begint bij ons restaurant in de gemeente Rheden. Geniet tijdens de lunch van heerlijke, belegde broodjes of een frisse salade en laat u tijdens het diner verrassen door onze seizoensspecials. Ons restaurant straalt een bourgondische en warme sfeer uit. Deze warme sfeer is ook direct voelbaar bij de vriendelijke en gastvrije bediening.

Van high tea tot zakenlunches

Bij ons is iedereen welkom, voor welke gelegenheid dan ook. Van verjaardagsfeest tot huwelijksfeest en van borrel tot receptie, wij maken de gerechten met liefde voor u klaar. Die liefde ziet, ruikt en proeft u in ons restaurant in de gemeente Rheden. Daarnaast bent u bij ons ook altijd welkom voor zakenlunches, groepslunches, buffetten of een high tea. Gewoon samen uit eten kan natuurlijk ook.

Restaurant Dieren De Peerdestal
Peerdestal Restaurant Dieren

De menukaart van ons restaurant in de gemeente Rheden

In onze keuken worden dagelijks verse soepen, culinaire sauzen en nog veel meer bereid. Stuk voor stuk heerlijke gerechten die door onze bediening met passie worden uitgeserveerd. Leuk om te weten: in de maanden april, mei en juni staan er altijd verse asperges op het menu en in het najaar verschillende wildgerechten. In ons restaurant in de gemeente Rheden vindt u een gevarieerde mix van gerechten die wij met zorg hebben samengesteld. Mocht u speciale wensen hebben dan denken wij uiteraard graag met u mee! Bekijk de menukaart of lunchkaart van ons restaurant nabij Rheden eenvoudig online.

Makkelijk te bereiken

Ons restaurant is gevestigd in de gemeente Rheden. Hier vindt u onder andere bezoekerscentrum Veluwezoom, Posbank en recreatiegebied Rhederlaag. Leuk om te combineren met een diner of lunch bij Restaurant De Peerdestal in Ellecom. Ons restaurant ligt op nog geen 10 minuten rijden vanaf Rheden. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur.

Reserveer bij ons restaurant in de gemeente Rheden

Bent u op zoek naar een restaurant in de gemeente Rheden? Schuif bij ons aan en geniet samen van de heerlijkste ambachtelijke en authentieke gerechten. Ons restaurant is 7 dagen per week vanaf 12:00 uur geopend. Reserveren kan via onze website, door een e-mail te sturen naar info@depeerdestal.nl of te bellen naar 0313 415 758 . Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u bellen met 0313 – 41 57 58. Wij ontvangen u graag, niet alleen voor een lunch of diner, maar ook voor een high tea, borrel of kopje koffie in ons restaurant in de gemeente Rheden (vlakbij DierenDoesburgEllecomVelpDuiven en Arnhem).

Lunchkaart

Menukaart

 

Wijnkaart