Restaurant Doesburg

Ons restaurant bij Doesburg is een culinaire beleving voor alle zintuigen. Het is de plek waar iedereen zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid. Als liefhebber van een mals stukje vlees, de lekkerste salades en heerlijke, belegde broodjes, haalt u bij ons beslist uw hart op. Ook wat de wijnkaart betreft is variatie het motto. We gaan mee met de trends, waarbij de basis is dat er goede wijnen op de kaart blijven staan.

Bourgondische sfeer bij ons restaurant bij Doesburg

Van zakenlunches tot buffetten en van een high tea tot een goed kop koffie. Ons restaurant bij Doesburg is de perfecte plek voor een culinaire invulling van elke gelegenheid. Ons interieur ademt een warme en bourgondische sfeer uit. En wanneer het weer het toelaat is ons terras een fijne plek om te genieten van de heerlijkste gerechten.

Doesburg Restaurant Peerdestal
Restaurant Doesburg Peerdestal

De uitgebreide menukaart van ons restaurant vlakbij Doesburg

De chef-koks van ons restaurant dichtbij Doesburg creëren smaakvolle gerechten. Onder leiding van onze gastheer en chef-koks weet onze bediening precies hoe zij de culinaire rijkdommen moeten presenteren. Dat doen zij op een professionele wijze met liefde en passie voor eten. Onze menukaart is voornamelijk geïnspireerd door de Hollandse keuken en wisselt regelmatig. Hierdoor kunnen wij altijd met verse ingrediënten werken. Zo staan er in de maanden april, mei en juni asperges op onze menukaart en in het najaar diverse wildgerechten.

Makkelijk te bereiken

Doesburg is een stad en gemeente in de stadsregio-subregio Arnhem en ligt in de provincie Gelderland. Ons restaurant ligt ook in deze provincie en is eenvoudig te bereiken via de N317. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Combineer een bezoek aan Doesburg, gelegen aan de Gelderse IJssel en de Oude IJssel, met een culinaire traktatie en drankje bij ons restaurant vlakbij Doesburg.

Reserveren bij ons restaurant vlakbij Doesburg?

Wij gebruiken uitsluitend verse producten en dat wordt gewaardeerd. Dagelijks maken wij verse soepen, brood en nog veel meer. Steeds meer mensen weten ons dan ook te vinden. Wilt u direct reserveren bij restaurant De Peerdestal? Dat kan eenvoudig online, via 0313 415 758  of info@depeerdestal.nl. Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ons restaurant bij DoesburgEllecomRhedenVelpDierenDuiven en Arnhem is 7 dagen per week vanaf 12:00 uur geopend.

Lunchkaart

Menukaart

 

Wijnkaart