Restaurant de Peerdestal beschikt naast het à la carte restaurant ook over 2 sfeervolle ruimtes voor besloten gezelschappen, ideaal voor het vieren van diverse feesten, zakelijke bijeenkomsten of andere partijen!

 

De kleine ruimte "De Roosterplaats" is door de warme en bourgondische uitstraling uitermate geschikt voor intieme feesten & partijen van 30 tot 80 personen. De ruimte beschikt over een eigen bar, een nisje met openhaard en een ommuurde binnentuin die deels overdekt is.
Grotere gezelschappen (tot 200 personen) kunnen terecht in onze grote ruimte "De Stal". Ook deze ruimte beschikt over een eigen ommuurde binnentuin, een bar en maar liefst 2 open haarden waar in de wintermaanden een gezellig vuurtje kan branden. Deze ruimte is ook geïsoleerd zodat iedere muzikale omlijsting van uw feest mogelijk is.

Wij denken graag met u mee over de culinaire invulling van uw feest, de indeling en/of aankleding van de ruimte, eventuele muzikale omlijsting en/of andere vormen van entertainment.

Ontdek de mogelijkheden

Of het nu gaat om een intiem familiediner, een bedrijfsfeest, een gezellig verjaardagsfeest of een knallend huwelijksfeest, wij ontvangen u graag en vertellen u met plezier over al onze mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bel met 0313 415758 voor een vrijblijvende en persoonlijke afspraak of maak een afspraak online.

Voor een feestlocatie vlakbij Doesburg, Velp, Rheden, Dieren en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.