Van lunch tot borrel en van diner tot high tea, ontdek de culinaire hoogstandjes van ons restaurant bij Velp. Het draait hier om de ultieme beleving van het bourgondisch genieten. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of romantisch diner met uw partner, wij geven een smakelijke invulling aan iedere gelegenheid. Dat doen wij op professionele wijze en met veel passie en liefde voor eten. Dat ziet, ruikt en proeft u in ons restaurant vlakbij Velp!

 
Reserveer online
 

Bourgondische sfeer bij ons restaurant bij Velp

Geniet van culinaire traktaties en drankjes bij ons restaurant dichtbij Velp. Een restaurant met een interieur dat warmte en een bourgondische sfeer uitstraalt. Dit nodigt de gasten uit om lekker te gaan genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. En als het weer het toelaat, kunt u plaatsnemen op ons ruime terras. Ons restaurant nabij Velp is de perfecte plek voor een culinaire invulling van elke gelegenheid.

De uitgebreide menukaart van ons restaurant dichtbij Velp

Ieder seizoen wordt de menukaart en lunchkaart van ons restaurant vlakbij Velp met veel aandacht samengesteld. Uiteraard ontbreken in de maanden april, mei en juni de verse asperges niet en staan er in het najaar diverse wildgerechten op het menu. Naast onze seizoensgebonden gerechten hebben wij natuurlijk nog meer overheerlijke gerechten op onze menukaart staan. Met de allerbeste ingrediënten, creëren de chef-koks van ons restaurant bij Velp de meest bijzondere gerechten, speciaal voor u. Dit leidt tot prachtige en smaakvolle gerechten welke door de bediening met passie worden uitgeserveerd. Daarbij staat kwaliteit in service en product altijd voorop. 

Makkelijk te bereiken

Het Gelderse Velp is een plaats in de gemeente Rheden. Hier vindt u onder andere het Gelders Geologische Museum, Kasteel Biljoen, Emmapiramide en verschillende rijksmonumenten. Leuk om te combineren met diner of lunch in ons restaurant vlakbij Velp. Ons restaurant ligt op slechts 13 minuten rijden van Velp en is zeer makkelijk te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Reserveren bij ons restaurant vlakbij Velp?

Bij ons restaurant nabij Velp draait het om gezelligheid, goede bediening en lekker eten en drinken. Voor een goed gevulde lunch of een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij 7 dagen per week vanaf 12:00 uur geopend. Reserveren kan eenvoudig online. Wilt u voor vandaag nog reserveren? Dat kan tot 17:00 uur online. Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u bellen met 0313 415 758. Neem voor meer informatie over ons restaurant bij Velp, DierenDoesburgEllecomRhedenVelpDuiven en Arnhem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@depeerdestal.nl.