Feestlocatie Arnhem

Bij De Peerdestal doen wij er alles voor om van uw feest een groot succes te maken. Vier bij onze feestlocatie in de buurt van Arnhem uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of trouwfeest. Met verschillende zalen inclusief een bar, toiletgroep, open haard en deels overdekte binnentuin, zorgen wij voor een passende sfeer geschikt voor ieder feest.

Bel direct 0313 415 758Neem contact op

Roosterplaats of de Grote Ruimte

Wij bieden bij onze feestlocatie in de regio Arnhem verschillende zalen. Zo kunt u kiezen tussen ‘De Roosterplaats’ of de ‘Grote Ruimte’. De Roosterplaats is een kleine ruimte waar een gezelschap vanaf 30 personen kan genieten van een intiem bourgondisch diner. Ook met een groter gezelschap kunt u in deze ruimte terecht. Tot maximaal 80 personen kunt u hier op informele wijze genieten van uw intieme diner of gezellige receptie.

U kunt ook kiezen voor onze grote zaal, namelijk de ‘Grote Ruimte’. De ‘Grote Ruimte’ is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 180 personen. Wilt u graag dansen en genieten van live muziek? Dan is de ‘Grote Ruimte’ iets voor u. Binnen deze ruimte hoeft u niet bang te zijn om een koutje te vatten. Deze feestlocatie nabij Arnhem beschikt over twee open haarden.

Roosterplaats - De Peerdestal
Sfeer Grote Ruimte - De Peerdestal

Bedrijfsfeest bij onze feestlocatie bij Arnhem

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest? Bij onze feestlocatie in de buurt van Arnhem bent u aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest dat u en uw collega’s nog lang zullen herinneren. Of u nu een intiem feest wilt organiseren voor een klein team of een grootschalig evenement voor uw bedrijf, wij hebben de ruimte om aan al uw wensen te voldoen.

Verschillende mogelijkheden

Bent u op zoek naar een lunch- en dinerbuffet? Een BBQ-arrangement? Een feestavond arrangement? Bij onze feestlocatie nabij Arnhem is geen enkel feest hetzelfde. Wij denken graag mee over hoe we een feest kunnen organiseren die perfect aansluit bij uw behoeften. U kunt de muzikale invulling, de aankleding en de culinaire invulling aan laten sluiten op uw wensen.

Kom gezellig langs bij onze feestlocatie in de buurt van Arnhem

Maak eenvoudig een afspraak online om langs te komen voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek of download onze brochure. Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0313 415 758 of per mail op info@peerdestal.nl. Wie weet zien wij u binnenkort bij onze prachtige feestlocatie nabij Arnhem (vlakbij Ellecom, Dieren, Rheden, Doesburg, Velp en Duiven).