Restaurant Velp

Van lunch tot borrel en van diner tot high tea, ontdek de culinaire hoogstandjes van ons restaurant bij Velp. Het draait hier om de ultieme beleving van het bourgondisch genieten. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of romantisch diner met uw partner, wij geven een smakelijke invulling aan iedere gelegenheid. Dat doen wij op professionele wijze en met veel passie en liefde voor eten. Dat ziet, ruikt en proeft u in ons restaurant vlakbij Velp!

Bourgondische sfeer bij ons restaurant bij Velp

Geniet van culinaire traktaties en drankjes bij ons restaurant dichtbij Velp. Een restaurant met een interieur dat warmte en een bourgondische sfeer uitstraalt. Dit nodigt de gasten uit om lekker te gaan genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. En als het weer het toelaat, kunt u plaatsnemen op ons ruime terras. Ons restaurant nabij Velp is de perfecte plek voor een culinaire invulling van elke gelegenheid.

Restaurant Velp Peerdestal

De uitgebreide menukaart van ons restaurant dichtbij Velp

Ieder seizoen wordt de menukaart en lunchkaart van ons restaurant vlakbij Velp met veel aandacht samengesteld. Uiteraard ontbreken in de maanden april, mei en juni de verse asperges niet en staan er in het najaar diverse wildgerechten op het menu. Naast onze seizoensgebonden gerechten hebben wij natuurlijk nog meer overheerlijke gerechten op onze menukaart staan. Met de allerbeste ingrediënten, creëren de chef-koks van ons restaurant bij Velp de meest bijzondere gerechten, speciaal voor u. Dit leidt tot prachtige en smaakvolle gerechten welke door de bediening met passie worden uitgeserveerd. Daarbij staat kwaliteit in service en product altijd voorop. 

De wijnkaart

Gezellig dineren met een heerlijk glas wijn. Voor veel mensen zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het ademt sfeer. Vindt u een goede wijn ook een verrijking van uw maaltijd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant nabij Velp heeft namelijk een zeer uitgebreide wijnkaart. Mousserende wijnen. Rode wijnen. Witte wijnen. We hebben echt alles voor u in huis. Zo zorgen wij er – in ons bourgondische restaurant bij Velp – altijd voor dat de maaltijd en de wijn elkaar complimenteren. Proost!

Borrelen met Michel van Tricht

Uit eten gaan doet u niet alleen voor de maaltijd. Ook de sfeer is ontzettend belangrijk. U bent er echt even uit. Veel van onze gasten uit Velp borrelen daarom ook graag even na in ons restaurant. Vaak gaat dit gepaard met de heerlijke kazen van Michel van Tricht. Voor €15,00 geniet u van een assortiment aan verschillende kazen. De Zwaluwgekwetter. De Hercule. De Kamiel. De Chiriboga. De Le Petit Vinageois. Ze zijn stuk voor stuk zalig. Het mooiste van alles? Ze zijn allemaal te proeven in ons restaurant bij Velp.

Restaurant de Peerdestal wijn

Ook buiten het diner

Het diner. Dat is waarschijnlijk de eerste maaltijd die bij u opkomt, wanneer u aan ons restaurant nabij Velp denkt. De Peerdestal is echter meer dan dat. Ook in de middag staan wij met de heerlijkste hapjes en drankjes voor u klaar.

High Tea

Gezellig met elkaar onbeperkt thee drinken. Dat kan met onze High Tea. In ons restaurant nabij Velp geniet u volop van de thee van Twistea thee met verschillende lekkernijen. Wat dacht u van heerlijke gebakjes, luxe belegde sandwiches en warme hapjes? Reserveer vandaag nog uw High Tea in ons restaurant bij Velp!

Lunch

Een lekkere lunch. Daar wordt iedereen blij van. Daarom serveren wij in ons restaurant bij Velp – van 12:00 tot 16:30 – een ruim assortiment aan lunchgerechten. Broodjes. Soepjes. Uitsmijters. Gebak. Er is aan alles gedacht. Kom gezellig een keer langs!

Makkelijk te bereiken

Het Gelderse Velp is een plaats in de gemeente Rheden. Hier vindt u onder andere het Gelders Geologische Museum, Kasteel Biljoen, Emmapiramide en verschillende rijksmonumenten. Leuk om te combineren met diner of lunch in ons restaurant vlakbij Velp. Ons restaurant ligt op slechts 13 minuten rijden van Velp en is zeer makkelijk te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Reserveren bij ons restaurant vlakbij Velp?

Bij ons restaurant nabij Velp draait het om gezelligheid, goede bediening en lekker eten en drinken. Voor een goed gevulde lunch of een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij 7 dagen per week vanaf 12:00 uur geopend. Reserveren kan eenvoudig online. Wilt u voor vandaag nog reserveren? Dat kan tot 17:00 uur online. Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde avond wilt reserveren, kunt u bellen met 0313 415 758 . Neem voor meer informatie over ons restaurant bij Velp, DierenDoesburgEllecomRhedenVelpDuiven en Arnhem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@depeerdestal.nl.

Lunchkaart

Menukaart

 

Wijnkaart