Trouwlocatie Arnhem

trouwlocatie ArnhemZijn jullie op zoek naar een mooie trouwlocatie in de omgeving van Arnhem? Neem dan eens een kijkje bij De Peerdestal. Een perfecte locatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren. Bruiloften van verschillende soorten en maten zijn mogelijk op deze sfeervolle trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat jullie aan niets gaat ontbreken op deze bijzondere dag. Laat ons weten hoe jullie de bruiloft tot in details voor jullie zien. Wij gaan het regelen, zodat u onbezorgd kunt trouwen in de regio Arnhem.

 
Reserveer online
 

Oneindig veel mogelijkheden voor trouwen in de regio Arnhem

Onze trouwlocatie in de regio Arnhem heeft alle mogelijkheden om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Naast de feestlocaties bezit De Peerdestal namelijk ook over een bourgondisch restaurant. Hier kunnen jullie samen met de gasten genieten van een heerlijke lunch of diner. Onze service gaat uiteraard een stukje verder dan het beschikbaar stellen van de accommodatie. We helpen en denken graag mee u mee. Denk hierbij aan een tijdsplanning ofeventuele aankleding van de zalen. Wij doen er alles aan om jullie trouwdag zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Het ‘Ja’-woord bij onze trouwlocatie in de regio Arnhem

Sinds 2011 is het ook mogelijk om ‘JA’ tegen elkaar te zeggen bij onze accomodaties. Het makkelijke hieraan is dat jullie niet van locatie hoeven te wisselen. Jullie kunnen bij De Peerdestal dus feesten én trouwen in de omgeving van Arnhem! Zo hebben jullie de trouwlocatie en feestlocatie onder één dak. Hier worden jullie voorzien van alle gemakken. Geven jullie elkaar het ja-woord op onze trouwlocatie in de regio Arnhem?

Kom gerust een kijkje nemen!

Jullie zijn waarschijnlijk van plan om te gaan trouwen in de buurt van Arnhem. Nu is het natuurlijk van belang om alvast sfeer te gaan proeven. Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Wij kunnen dan uw wensen bespreken en de mogelijkheden laten zien. Ook kunnen jullie wellicht al wat ideeën opdoen. Meer weten? Of een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 0313 415 758 of mail ons op info@depeerdestal.nl. U bent van harte welkom bij onze sfeervolle trouwlocatie in de regio Arnhem!

 

HUWELIJKSFEEST

De huwelijksdag wordt een van de mooiste dagen uit jullie leven. De Peerdestal verzorgt uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Klik voor info!

Meer
 

LUNCHKAART

Van broodjes tot salades en van uitsmijters tot nog veel meer. Bekijk eenvoudig online de uitgebreide lunchkaart van De Peerdestal. Culinair genieten begint hier!

Meer
 

ONLINE RESERVEREN

Online reserveren bij De Peerdestal? Klik dan hier! Het is ook mogelijk telefonisch te reserveren of gewoon binnen te wandelen. U bent van harte welkom!

Meer