Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwlocatie in de omgeving van Arnhem? Neem dan eens een kijkje bij De Peerdestal. Een perfecte locatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren. Bruiloften van verschillende soorten en maten zijn mogelijk op onze sfeervolle trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat jullie aan niets gaat ontbreken op deze bijzondere dag. Laat ons weten hoe jullie de bruiloft tot in details voor jullie zien. Wij gaan het regelen, zodat jullie onbezorgd kunnen trouwen in de regio Arnhem.

De mogelijkheden voor trouwen in de regio Arnhem

Bij onze trouwlocatie in de regio Arnhem is heel veel mogelijk. Wij doen ons uiterste best om al jullie wensen zoveel mogelijk in vervulling te laten gaan. Naast de feestlocaties bezit De Peerdestal ook over een bourgondisch restaurant. Hier kunnen jullie samen met de gasten genieten van een heerlijke lunch of diner. Onze service gaat uiteraard een stukje verder dan het beschikbaar stellen van de accommodatie. We helpen en denken graag met jullie mee wanneer jullie willen trouwen in de regio Arnhem. Denk hierbij aan een tijdsplanning of de eventuele aankleding van de zalen. Wij doen er alles aan om jullie trouwdag zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Het jawoord op onze trouwlocatie in de regio Arnhem

Onze trouwlocatie ligt in Ellecom (gemeente Rheden). Sinds 2011 is het ook mogelijk om hier elkaar het jawoord te geven. Het makkelijke hieraan is dat jullie niet van trouwlocatie in de regio Arnhem hoeven te wisselen. Zo hebben jullie alles onder één dak. Op onze trouwlocatie worden jullie van alle gemakken voorzien. 

Kom gerust een kijkje nemen op onze trouwlocatie nabij Arnhem!

Jullie zijn waarschijnlijk van plan om te gaan trouwen in de buurt van Arnhem. Nu is het natuurlijk van belang om alvast sfeer te gaan proeven. Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Wij kunnen dan jullie wensen bespreken en de mogelijkheden laten zien. Ook kunnen jullie wellicht al wat ideeën opdoen. Meer weten? Of een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 0313 415 758 of mail ons op info@depeerdestal.nl. Jullie zijn van harte welkom op onze sfeervolle trouwlocatie in de regio Arnhem!