Zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie in de gemeente Rheden? Of het nu gaat om een intiem of groot feest. Vier de mooiste dag van jullie leven bij De Peerdestal. Van catering tot decoratie, voor trouwen in de gemeente Rheden bieden wij eindeloos veel mogelijkheden. Vertel ons jullie wensen, dan zorgen wij dat alles tot in de kleinste details wordt geregeld. Jullie hoeven alleen nog maar zorgeloos te genieten!

Trouwlocatie Rheden

Save the date

Een van de eerste keuzes die jullie maken na het aanzoek, is de datum waarop jullie willen gaan trouwen. Aangezien locaties al ver van tevoren volgeboekt kunnen zijn, is het belangrijk om direct te controleren of jullie droomlocatie nog vrij is op de datum van jullie voorkeur. Is de datum die jullie aanspreekt nog vrij? Leg deze dan zo snel mogelijk vast bij de gewenste trouwlocatie in de gemeente Rheden.

Sfeervolle trouwlocatie in de gemeente Rheden

Het vinden van de perfecte trouwlocatie in de gemeente Rheden begint natuurlijk bij jullie wensen. Bij het zoeken naar dé locatie is het goed om een aantal punten mee te nemen in jullie keuze. In welke tijd van het jaar willen jullie trouwen? Hoeveel mensen zijn jullie van plan uit te nodigen? Willen jullie op jullie feest een DJ of een band? Wanneer jullie graag willen trouwen in de gemeente Rheden nodigen wij jullie van harte uit om onze unieke locatie te bekijken en de sfeer bij ons te proeven. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek denken wij graag met jullie mee om de dag van jullie leven tot een onvergetelijke beleving te maken.

De voordelen van onze trouwlocatie in de gemeente Rheden

Zijn jullie op zoek naar meer informatie over onze trouwlocatie in de gemeente Rheden? Onze trouwlocatie heeft onder andere het volgende te bieden:

  • Seizoensgebonden en verse gerechten met liefde bereid
  • Een warme en bourgondische sfeer
  • Voldoende en gratis parkeergelegenheid
  • Onze zalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen
  • Onze zalen beschikken over onder andere een eigen bar, ommuurde binnentuin en openhaard
  • Mogelijkheid tot muzikale omlijsting of andere vormen van entertainment
  • Unieke trouwlocatie in de gemeente Rheden

Op onze website vinden jullie meer informatie over one zalen. Hebben jullie vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Trouwen in de gemeente Rheden?

Willen jullie graag trouwen op een mooie trouwlocatie in de gemeente Rheden? De Peerdestal is gevestigd in Ellecom en ook goed bereikbaar vanuit DierenDoesburgEllecomVelpDuiven en Arnhem. Onze sfeervolle zalen zijn een zeer geschikte plek om de bijzonderste dag van jullie leven te vieren. Bovendien zorgen wij ervoor dat de gerechten aansluiten bij de sfeer van het huwelijk en de smaak van het bruidspaar. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0313 415 758, een e-mail te sturen naar info@depeerdestal.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij heten jullie van harte welkom op onze romantische trouwlocatie in de gemeente Rheden!