Restaurant Duiven

De liefde voor eten én mensen straalt ervan af in ons restaurant vlakbij Duiven. Behalve een goede keuken is de locatie prachtig. Bourgondisch en vooral sfeervol. De sfeer is warm en met keuze uit tientallen gerechten kunt u altijd wel iets vinden dat u smaakt. Iedere dag kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes van ons restaurant. Wij zijn zeven dagen per week geopend, vanaf 12:00 uur. 

 
Reserveer online
 

Verse producten bij ons restaurant nabij Duiven

Wij bieden een gevarieerd menu dat bestaat uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Seizoensgebonden en verse producten met een pure smaak en met liefde bereid. Uiteraard ontbreken op onze lunchkaart de traditionele lunchgerechten niet. U kunt hierbij denken aan een uitsmijter, salade of broodje kroket. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Kortom: er is voor ieder wat wils. Bekijk de menukaart en/of lunchkaart van ons restaurant dichtbij Duiven eenvoudig online.

Combineer een bezoek aan ons restaurant met een andere activiteit

Duiven is een gemeente in de regio Arnhem, dichtbij leuke plaatsen als Dieren, DoesburgEllecom, RhedenVelp, en Duiven. De gemeente ligt aan de snelweg de A12 en biedt het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud. Breng een bezoek aan het Korenfestival, bekijk een leuke film in de OGtent of struin over Streekmarkt de Liemers. Bent u een natuurliefhebber? Wandel dan door de Gelderse bossen en geniet van het prachtige Nederlandse landschap. Het is zomaar een greep van wat u van de gemeente Duiven kunt verwachten. Sluit uw dagje uit in de provincie Gelderland af met een bezoek aan ons restaurant. Ons bourgondische restaurant vlakbij Duiven is de perfecte afsluiter voor ieder dagje uit!

Een impressie van ons restaurant nabij Duiven

 Restaurants Duiven Restaurant Duiven Sfeervol restaurant Duiven

Tot ziens bij ons restaurant bij Duiven!

Een kopje koffie, high tea, lunch of diner. U bent van harte welkom in ons restaurant! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of het plaatsen van uw reservering gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0313 415 758 of door een e-mail te sturen naar info@depeerdestal.nl. Reserveer eenvoudig online een tafel. Tot 17:00 uur is het mogelijk online te reserveren voor dezelfde dag. Wanneer u na 17:00 uur voor dezelfde dag wilt reserveren bij ons restaurant nabij Duiven, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

 

HIGH TEA

Een high tea bij De Peerdestal betekent een middag vol heerlijke verwennerij! Geniet van zoete en hartige lekkernijen. Bekijk onze kaart!

Meer
 

LUNCHKAART

Van broodjes tot salades en van uitsmijters tot nog veel meer. Bekijk eenvoudig online de uitgebreide lunchkaart van De Peerdestal. Culinair genieten begint hier!

Meer
 

ONLINE RESERVEREN

Online reserveren bij De Peerdestal? Klik dan hier! Het is ook mogelijk telefonisch te reserveren of gewoon binnen te wandelen. U bent van harte welkom!

Meer