Feesten

 

De Peerdestal beschikt over twee sfeervolle ruimtes voor besloten feesten. Beide ruimtes beschikken over een eigen bar, toiletgroep, open haard en ommuurde -deels overdekte- binnentuin. Vier uw bedrijfs-, huwelijks-, verjaardags-, jubileum-, of kraamfeest in een van onze sfeervolle ruimtes!

 

Roosterplaats

De kleine ruimte “De Roosterplaats” is geschikt voor gezelschappen vanaf 30 personen en biedt op informele wijze plaats aan maximaal 80 personen. Een bourgondische ruimte voor een intiem diner, feestelijk buffet of gezellige receptie.

Grote ruimte

De “Grote Ruimte” biedt plaats aan maximaal 180 personen maar is ook voor gezelschappen vanaf 50 personen zeer sfeervol. Deze ruimte beschikt over 2 open haarden en heeft genoeg ruimte voor een ruime dansvloer en live muziek. Ideaal voor een knalfeest dus!

Onze mogelijkheden

Receptie arrangement

Feestavond arrangement

Keuzemenu's

BBQ-arrangement

Lunch- en dinerbuffet

High tea

Een feest bij de Peerdestal is nooit standaard. Wij denken graag met jullie mee en adviseren eventueel ook over de muzikale invulling, tijdsplanning, aankleding en uiteraard de culinaire invulling van het feest. Daarbij rekening houdend met het seizoen èn natuurlijk jullie persoonlijke wensen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.