MENUKAART

SEIZOENS-MENU
Stel zelf uw 3-gangen keuzemenu samen voor € 34,50

 

Lichtromige mossel-saffraansoep met zalm, gamba, witvis en mosselen en gegrild knoflookbrood belegd met tomaat, rouille en gefrituurde mosselen
of
Zalmfilet ingelegd met framboos, rode peper en sjalot, met gort, mini waterkers en gemarineerde lotuswortel
of
Steak tartare met koud zachtgegaard eigeel, gefrituurde kappertjes, sjalot, krokant kletzenbrood en vadouvan-mayonaise

* * *
Vis van de dag; de bediening vertelt u graag wat vandaag het marktverse visgerecht is!
of
Engelse lamsbiefstuk op lage temperatuur bereid, met ratatouille, gefrituurde polenta-friet en andalousesaus
of
Mediterrane stoofschotel van het Livar kloostervarken met ras el hanout, risotto, doperwten, feta en bleekselderij

* * *
Mango-amandel clafoutis met butterscotch-roomijs en vanillesaus
of
Witte chocolademousse met nectarines gemarineerd in rozemarijn-siroop en bloedsinaasappel-sorbetijs
of
Assorti van 3 soorten kaas van kaasaffineurs Michel van Tricht