Het à la carte restaurant is iedere dag geopend vanaf 12.00 uur voor lunch, diner, een borrel of kopje koffie!

Kenmerkend voor het restaurant is de informele en Bourgondische sfeer, de bediening met kennis van zaken (èn een glimlach!) en een lunch- & menukaart met herkenbare, eigentijdse gerechten. 
Onze menukaart wordt ieder seizoen weer met veel aandacht samengesteld door onze keukenbrigade onder aanvoering van chef-kok Arie Limpens. In de maanden april, mei en juni werken wij uiteraard met verse asperges en in het najaar zijn diverse wildgerechten prominent op de menukaart aanwezig. Ook bieden wij enkele bestsellers, zoals onze befaamde rundercarpaccio en "zuppa di mama", die op geen enkele menukaart ontbreken. Naast de à la carte gerechten biedt de menukaart ook nog een seizoensgebonden 3-gangen keuzemenu.
Ook op de lunchkaart zijn diverse seizoensgerechten te vinden, maar de traditionele lunchgerechten zoals een uitsmijter, broodje, salade of kroketten met brood ontbreken natuurlijk niet...

U bent van harte welkom

Wij ontvangen u graag, niet alleen voor de lunch of diner, maar ook voor een high tea, borrel of een kopje koffie bent u van harte welkom! Geniet in de zomer op ons ruime terras; heerlijk aan een tafeltje in de luwte van de dakplatanen of lekker in de loungeset van het zonnetje!
In de wintermaanden brandt de openhaard, waar u bij een nisje een kopje koffie, een kop soep of een drankje vooraf kunt gebruiken.

Vanaf zaterdag 5 juni....

Nog meer versoepelingen! Wij mogen nu ook binnen weer gasten ontvangen. Het terras en restaurant is geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Een high tea en reserveren is vanaf die dag ook weer mogelijk!

Informatie over het reserveringsbeleid, onze menukaart en wijnkaart is te vinden op de pagina online-reserveren